Woning te koop zetten

Momenteel is de huizenmarkt een kopersmarkt, er is veel aanbod en prijzen staan onder druk. Je vraagt je af hoe lang het zal duren voordat je huis verkocht is en wat het uiteindelijk zal opbrengen. Wij zien het als onze taak goed te luisteren en te achterhalen wat voor jou belangrijk is. Elke verkoper wil een maximaal haalbare opbrengst en verkopen binnen een bepaalde termijn. Bij onze NVM makelaar kun je ervan op aan dat wij jouw zorgen uit handen nemen.

Het begint met het vaststellen van de juiste vraagprijs. Doordat wij dagelijks huizen bekijken en taxeren, kennen wij markt door en door en zijn we goed in staat in te spelen op actuele ontwikkelingen.

Ons werkgebied is een geliefde woonomgeving. Regelmatig krijgen wij aankoopverzoeken van collega makelaars. Dus extra verkoopkansen voor jouw huis. Wij wachten niet tot de klant bij ons komt, maar wij staan pro actief in de markt. Wij beschikken over een actueel zoekersbestand en door onze persoonlijke manier van werken zijn wij goed in staat met passende voorstellen te komen.